MENU
polityka prywatnosci
polityka prywatnosci

Polityka prywatności

1. Korzystając ze strony techmasz.com akceptujecie Państwo zasady polityki prywatności, które prezentujemy poniżej. Firma Techmasz zarządzająca stroną techmasz.com zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności w dowolnym czasie. Aktualizacje polityki prywatności będą publikowane na stronie internetowej.

2. Strona umożliwia skontaktowanie się z firmą Techmasz poprzez wypełnienie przygotowanego formularza kontaktowego. Wypełnienie formularza kontaktowego wymaga podania danych osobowych, które są używane przez firmę Techmasz do kontaktu z osobą przesyłającą formularz w celu odpowiedzi na zapytanie lub prośbę.

3. Strona techmasz.com zobowiązuje się do nie przekazywania, nie sprzedawania i nie użyczania danych osobowych swoich Klientów innym podmiotom bez zgody Klienta, chyba że będzie wymagało tego obowiązujące prawo. Dane osobowe użytkowników traktowane są przez firmę Techmasz jako dane poufne. Każdy użytkownik witryny techmasz.com ma prawo do wglądu, poprawiania lub usunięcia swoich danych osobowych.

4. Dane osobowe podawane poprzez formularz kontaktowy są chronione zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.).

5. Firma Techmasz dokłada wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo danych osobowych. Strona techmasz.com została przygotowana w oparciu o technologie, które służą minimalizowaniu ryzyka przechwycenia danych osobowych przez osoby trzecie.

5. Podczas przeglądania strony pobierane są dane, które nie identyfikują danych osobowych użytkownika, ale tzw. dane techniczne, np.: adres IP, informacje dotyczące rodzaju przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego, dostawcy internetu. Dane te wykorzystywane są do tworzenia statystyk, np. określenia statystyk odsłon z rozróżnieniem na miejsce zamieszkania czy używanie przeglądarki internetowej. Dane te są danymi całkowicie nie związanymi z danymi przesyłanymi poprzez formularz kontaktowy.